Trender is verhuisd naar de ANNAstede

Na 3 jaar met veel plezier samen een pand gedeeld te hebben met Cooler Media, heeft Trender vanaf augustus 2019 een nieuwe en eigen locatie. Wij zijn verhuisd naar de ANNAstede in Breda.

ANNAstede
De Sint-Annakerk is een kerk in het centrum van Breda. De kerk behoort tot de overgangskerken en het is een rijksmonument. Sinds 2002 is het interieur omgebouwd tot kantoorruimtes en sindsdien heet het ‘ANNAstede’.

Adres
Haagweg 1, Breda.

Parkeren
Aan straat is het gratis parkeren. Gasten kunnen tevens op eigen terrein parkeren (na aanbellen bij de slagboom).

Kantoorruimtes

Trender huurt twee ruimtes in de ANNAstede. Vanuit de gezamenlijke hal gaat er een trap naar het balkon, waar het kantoor is gevestigd. Op de begaande grond heeft Trender een eigen vergaderruimte. Deze is links onderin op de foto te zien (deels achter de trap/paal).

Vergaderruimte

De voormalig doopkapel omgebouwd naar een vergaderruimte. Hier is ook een scherm geplaatst, zodat er met klanten samen aan websites en campagnes kan worden gewerkt.

Kantoorruimte

Het balkon bevindt zich precies boven de ingangsdeuren. De ruimte is bereikbaar via de rechte trap vanuit de entreehal en via de torentrap die de doopkapel direct met het balkon verbind.

Op het balkon is nog voldoende ruimte voor uitbreiding voor extra werkplekken. Dankzij de extra ruimte kan Trender nu verder groeien en professionaliseren.

Opening

Tegen de jaarwisseling organiseert Trender een evenement voor klanten en partnerbedrijven. Hierover volgt later meer informatie.