E-commerce

Webshops & meer

E-commerce totaaloplossingen

Bij Trender begrijpen we dat e-commerce meer is dan alleen een online winkel lanceren. Of het nu gaat om het bouwen van een nieuwe webshop, het onderhouden ervan, of het verhogen van uw online zichtbaarheid en verkoop via advertenties en SEO, Trender heeft de expertise in huis. Dit betekent dat u kunt rekenen op één partij die het volledige e-commerce speelveld overziet en effectief kan navigeren.

Bewezen resultaten

Trender heeft diverse webshops vanaf de grond opgebouwd, die nu 100+ orders per dag verwerken. Dit succes is niet alleen te danken aan de gebruiksvriendelijke webshops, maar ook aan onze strategische inzet van marketingcampgenes en SEO om de zichtbaarheid en verkoop te vergroten.

Cases

Gespecialiseerd in WooCommerce

Hoewel de meeste Trender webshops worden gebouwd in WooCommerce, beschikken we ook over uitgebreide ervaring met platformen zoals Lightspeed en Shopify. Voor klanten die gebruikmaken van Magento en Drupal, richten we ons vooral op het beheren van de advertentiecampagnes en SEO, aangezien onze technische expertise voornamelijk bij WordPress in combinatie met WooCommerce ligt.

Onderhoud & support: jouw webshop in goede handen

Zodra jouw webshop live is, blijven we betrokken. Onze ondersteuning en onderhoudsdiensten zorgen ervoor dat jouw webshop probleemloos opereert. Daarnaast zorgen we ervoor dat je webshop voor jouw klanten relevant blijft.

Bij Trender hanteren we een allesomvattende aanpak voor e-commerce, vanaf het concept tot de dagelijkse operaties. Samen zorgen we ervoor dat jouw webshop niet alleen aanwezig is, maar ook succesvol draait en groeit in een steeds veranderende online markt.

Contact

Enkele E-commerce klanten: