Webdesign

Het ontwerpen en bouwen van websites & webshops

Websites die resultaten opleveren

Bij Trender bouwen we websites die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk. Met oog voor detail en een focus op de nieuwste trends, zorgen wij ervoor dat jouw website niet alleen de aandacht trekt, maar ook resultaten oplevert.

WordPress specialisten

Bij Trender bouwen we voornamelijk websites met WordPress. Dit platform biedt flexibiliteit en een ruime keuze aan plug-ins, perfect voor zowel kleine als grote projecten. Met meer dan 180 WordPress-sites op onze naam, kennen we de ins en outs. We weten precies welke tools en thema’s het beste (samen)werken, waardoor we snel en efficiënt kunnen bouwen.

 

Smart Webdesign: De kracht van Standaarden

Bij Trender focussen we op het bouwen van websites met erkende thema’s en plugins. Deze benadering zorgt ervoor dat we maatwerk waar mogelijk beperken, wat diverse voordelen met zich meebrengt. Het gebruik van breed ondersteunde en gevalideerde thema’s en plugins maakt het updaten van uw website eenvoudiger, verhoogt de toekomstbestendigheid en zorgt ervoor dat u niet afhankelijk bent van één enkele webbouwer voor onderhoud en updates.

Bijna elk vraagstuk heeft al een bestaande oplossing, maar mocht er toch behoefte zijn aan maatwerk, dan kan Trender hierin voorzien. We ontwikkelen eigen plugins of (child) thema’s die naadloos aansluiten op uw specifieke wensen en eisen.

Gezamelijke design sessies

Veel van onze klanten waarderen het om direct betrokken te zijn bij het ontwerpproces van hun website. Daarom bieden we bij Trender de mogelijkheid om het ontwerp samen te creëren tijdens gezamenlijke designsessies. We starten met het opzetten van een ‘ruwbouw’ website, die we vervolgens tijdens de meeting samen met de klant verder vormgeven. Deze aanpak maakt het voor klanten gemakkelijker om feedback te geven; ze ervaren het als minder omslachtig dan het uitwisselen van lange e-mails. Deze sessies fungeren als een soort brainstorm, specifiek gericht op het design, waarbij ideeën en voorkeuren direct kunnen worden verkend en geïmplementeerd. Dit zorgt voor een efficiënt proces en resulteert in een website die echt weerspiegelt wat de klant voor ogen heeft.

 

Volledige ontzorging

Bij Trender gaan we verder dan alleen het ontwerpen van een webshop; we bieden volledige ontzorging voor jouw online aanwezigheid. Wij begrijpen dat jouw focus op de kernactiviteiten ligt, zowel online als offline. Daarom geven wij je de mogelijkheid om de volledige controle over je webshop aan ons over te laten. Dit betekent dat jij je kunt concentreren op waar je goed in bent, terwijl wij zorgen voor de gehele ontwikkeling, inrichting, en het onderhoud van de website/webshop.

Contact

Enkele Webdesign klanten: