Trender blog

Nu denkt u misschien: “Waar zijn alle blogs?” Het antwoord is simpel – we hebben ze bewust weggelaten. Laat ons uitleggen waarom.

Hier stond ‘vroeger’ een blog.

Het internet is overspoeld met tips, trucs, strategieën en de laatste trends op het gebied van online marketing. Hoewel we bij Trender enthousiaste lezers zijn van deze blogs en voortdurend op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de branche, hebben we besloten om geen eigen blogs meer te schrijven.

De reden? Wij geloven dat onze tijd en expertise beter kan worden ingezet voor waar wij het beste in zijn: het direct helpen van onze klanten om hun online marketing doelen te bereiken. In plaats van tijd te besteden aan het schrijven van blogs die elders al bestaan, richten wij ons volledig op de behoeften van onze klanten en zorgen we voor meetbare resultaten.

Als u op zoek bent naar specifieke inzichten of als u vragen heeft over online marketing, zijn we altijd bereid om te helpen. Mocht u op zoek zijn naar interessante artikelen, dan raden we u de volgende websites aan.

Online Marketing:

Digitalmarketer Hubspot blog* Emerce (NL)

* We zijn geen fan van Hubspot zelf, maar hun blogs zijn goed en inhoudelijk

SEO & SEA:

Yoast Blog Search Engine Land Moz.com SemRush Blog