Vegan-Supps by Trender

Trender heeft onder haar eigen label een webshop gelanceerd: Vegan-Supps.

Vegan-Supps is uiteraard niet de eerste webshop die Trender gebouwd heeft, maar wel de eerste webshop die niet voor een klant is ontwikkeld. Omdat Vegan-Supps volledig onder eigen beheer valt, hebben wij de mogelijkheid om nieuwe functionaliteiten en tools te testen op onze eigen webshop voordat wij deze aanbieden aan onze partners.

Testomgeving met daadwerkelijke bezoekers

Een standaard testomgeving is afgeschermd en krijgt geen bezoekers. Dit is ideaal voor het testen van technieken en functies. Maar buiten de technische kant is het belangrijk hoe bezoekers op functies of aanpassingen reageren. Op een (live) testomgeving met daadwerkelijke bezoekers, kan worden geanalyseerd wat de aanpassingen zijn in bounce, tijd op de website of zelfs conversiepercentage. De lessen hieruit kunnen we weer gebruiken voor onze webshopklanten.

Over Vegan-Supps

Er zijn al zeer veel webshops in supplementen aanwezig en deze markt is redelijk verzadigd. Vandaar dat er voor een niche is gekozen. Zoals de naam al zegt, is Vegan-Supps een webshop voor veganistische (sport)supplementen. Er worden enkel premium merken in het assortiment opgenomen.

Een stukje uit de ‘over ons’ pagina van Vegan-Supps: ‘’Jouw webshop voor veganistische (sport)supplementen. Speciaal voor de sporter met een actieve en bewuste levensstijl. Je zult hier dus alleen veganistische producten tegenkomen. Vegan-Supps focust zich verder alleen op kwaliteitsproducten en topmerken die bijdragen aan een betere wereld. Onze slogan ‘For a better & stronger you’ houdt namelijk in dat jij een betere (en sterkere) versie van jezelf kan zijn én de wereld verbetert door het gebruik van veganistische (sport)supplementen.’’

Nieuwsgierig geworden? Vind onze webshop op de verschillende kanalen hieronder: