De blog is terug (en heet nu ‘nieuws’)


Waar was de blog heen?
Het was half 2014 en er was al maanden geen nieuwe blog geschreven. Er gebeurde genoeg, maar door drukte kwam het er niet van om artikelen te schrijven. Een verouderde blog oogt echter alsof er niets gebeurt. Vandaar dat er de keuze was gemaakt om geen blog meer op de website te tonen.

Nieuws weer terug
De laatste maanden zijn er veel ontwikkelingen geweest die leuk zijn om te delen. Facebook is niet meer wat het vroeger was en LinkedIn wordt actief gebruikt, maar lang niet door al onze klanten/partners. Een website blijft dan de beste plek om het nieuws te communiceren. En vervolgens kunnen we het uiteraard nog op alle social media delen.

Geen ‘blog’ maar ‘nieuws’
Er zijn duizenden blogs over online marketing. Heel veel artikelen zijn kopieën van elkaar, maar dan blijven er nog tientallen goede blogs over. Met name de internationale blogs als searchengineland.com, searchenginejournal.com, moz.com/blog zijn een bron aan informatie. En wanneer we een unieke insight hebben, dan delen we die liever met onze klanten en niet in een eigen (openbare) blog. Vandaar dat de blog verder gaat als een nieuwspagina.

Toekomst
Verwacht alleen geen honderden blogs per jaar. Minimaal één keer per maand zullen we wel een update geven van alle ontwikkelingen binnen Trender.